Ще сключат ли мир за равен Англия и Словакия?

Гласувайте за статията

С по една точка и двата отбора – Словакия и Англия, продължават, при загуба почти сигурно си тръгват от първенството

В рамките на третия, заключителен двубой от груповия етап на Европейското първенство, на 20 юни Словакия ще играе срещу Англия. Началото на мача е 22 часа.

Словакия

Англия Словакия Евро 2016 02

Бетфеър дават увеличен коефициент 5.0, ако се регистрирате сега, заложите за Англия и тя победи Словакия!

Отборът на Словакия стартира несполучливо на континенталното първенство, отстъпвайки на тима на Уелс с 1:2.

Англия Словакия Евро 2016 01 Ян Козак

Ян Козак

При това положение подопечните на Ян Козак трябваше задължително да победят Русия, за да съхранят шансовете си да излязат от груповата фаза.

И словаците успяха да го направят още в първото полувреме, когато два гола влязоха във вратата на Игор Акинфеев.

В същото време, през второто полувреме привържениците на Словакия навярно често са се хващали за сърцето, тъй като техните любимци стояха само пред своята врата и при 2:1 победата можеше да отиде при руснаците.

Англия Словакия Евро 2016 01 Игор Акинфеев

Игор Акинфеев

Но всичко за Словакия се нареди добре – тя вече има три точки и всички шансове да продължи и в елиминациите на Стария континент. Разбира се, за да бъде това гарантирано, трябва само победа, а това, предвид силата на съперника никак не е така лесна задача.

А какво виждаме в същото време: При един равен словаците ще имат четири точки и това няма да даде никакъв шанс на конкурентите им да ги изместят от сегашното трето място в групата, което дава добър шанс за героично излизане от групите, тъй като най-вероятно ще бъде от третите отбори, които ще продължат.

Англия

Англия Словакия Евро 2016 01 Леонид Слуцки

Леонид Слуцки

Англичаните не тръгнаха много добре на това първенство въпреки големите очаквания. В първия мач създателите на футбола превъзхождаха като игра и голови възможности Русия, но, след като откриха резултата, отпуснаха хватката и изгубиха концентрация в продължението на края на мача.

Англия Словакия Евро 2016 03

Ако искате да увеличите парите си петкратно, регистрирайте се в Бетфеър от картинката по-горе и заложете за Англия!

Това позволи на подопечните на Леонид Слуцки да постигнат равен. После последва това ужасно първо полувреме с Уелс, което бе изцяло за „Драконите”, а когато се стегнаха във второто направиха безброй пропуски пред вратата.

Нещо повече – от играта през второто полувреме стана ясно, че тези проблеми са по-скоро в следствие на тактическите сметки на треньора Рой Ходжсън, а също така и от разконцентрацията на неговите подопечни и затруднението им да покажат истинските си възможности.

В края на краищата „Трите лъва” победиха в битката за Британия, но, честно казано, с голям късмет.

Сега в мача със Словакия на англичаните ще искат да бият и Словакия, въпреки че им стига и равен, но тогава в следващия кръг ще срещнат някой от фаворитите за окончателно спечелване на купата. Загуба може директно да ги изхвърли, изстреля от турнира.

Прогноза

И двата отбора ще влязат в битката в добро психологическо състояние след победите във втория кръг, но разбират каква опасност носи задължителния успех в този мач. Затова навярно ще заложат на предпазлив подход.

Рой Ходжсън

Треньорът Рой Ходжсън

Букмейкърите смятат, че фаворит е английският отбор, коефициентът за негов успех е 1,75, а победа за словаците се оценява на 6,00. Равен – 3,25.

Предвид горенаписаното, ние смятаме, че и двата отбора ще са прекалено предпазливи и предвиждаме равен. Влез в Бетфеър и заложи от ТУК!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *