Вече има начин за бързо възстановяване ппи лумбаго и ишиас

Единствената по рода си болница на Балканите предлага уникален и безболезнен метод за освобождаване от болката при лумбаго и ишиас

И не само! В “СБАЛ – Гръбначен център” се лекуват успешно още много болести и неразположения, които затрудняват движението. Специалистите, които работят там прилагат прогресивни методи за лечение, какъвто например е минимално инвазивната хирургия. Лечебното заведение разполага с всички необходими апаратури, които дават точен образ по време на операциите. А това е много важно, когато става въпрос за лечението на болести като лумбаго и ишиас.

Лумбагото е внезапна силна болки в лумбалните прешлени, която най-често се причинява от движения като въртене, огъване, навеждане или вдигане на тежки предмети, докато сме в клекнало положение. Болният без да иска докосва източника на болката. Човекът не може да стане, а понякога дори пада надолу. На него му е необходима помощ, за да се изправи.

Ишиасът се определя като възпаление на определена част от седалищния нерв. Седалищният нерв е свързван с някои от нервите на лумбалните прешлени и горните нервите на сакралната кост. Болката, която болния изпитва, е силна, пареща, нелокализирана, като често може да стигне и до върха на пръстите на краката. Като цяло се усеща една абсолютна безпомощност.

Гръбначната болница е обзаведена по последен писък на технологиитеТочно това това чувство на безпомощност и болката, която го провокира, ще изчезнат за по-малко от час в “СБАЛ – Гръбначен център”. Заболяванията на опорно-двигателният апарат са доста упорити и болезнени. Затова изискват адекватно и професионално отношение, каквото може да получите единствено в “СБАЛ – Гръбначен център”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *