Вижте колата за 1 млн. лева на Марешки! (СНИМКИ)

Вижте колата за 1 млн. лева на Марешки! (СНИМКИ)
4 (80%) 2 votes

Новият собственик на локомотив (Пловдив) Веселин Марешки кара най-бързата кола в света на стойност 1 млн. лева – колкото преведе и на футболния клуб

Вижте колата за 1 млн. лева на Марешки! Фармацевтичният мултимилионер Веселин Марешки, който от вчера е собственик на Локомотив (Пловдив), е първият българин с най- бързата кола на света. Спортното и супер луксозно возило е доставено от чужбина, а с данъците и стойността му е около милион!

Точно толкова бизнесменът преведе на пловдивския клуб и дори показа платежното нареждане пред 3 хиляди от най-заклетите фенове на стадиона в парк „Лаута“. Явно кризата никак не се е отразила на варненеца, който притежава най- голямата мрежа от аптеки в страната.

Марешки

Най-бързият автомобил в света

Най-бързата колау нас е от марката SSC Ultimate Aero, в цвят тъмно жълто с черно – почти като екипите на кръвния враг Ботев! Машината притежава нов двигател – 6,3 V8 Twin Turbo с мощност 1287 к.с.

отзад

Спортното бижу отзад

Състоянието на Веселин Марешки се оценява на около 100 млн. лева. Освен новата си скъпа придобивка, фармацевтът притежава частен самолет, яхта „Ферети“ за 7 млн. лева, както и още няколко луксозни спортни автомобила и безброй Мерцедес S класа.

S-класа

Марешки не знае колко Мерцедеса има

Като се погледне автопарка и успешния бизнес – феновете на Локомотив (Пловдив) могат да очакват добро бъдеще за своя отбор или най-малкото да няма финансова криза – все пак Марешки кара кола за 1 милион лева!


За предстоящите избори Веселин Марешки дава знаци, че е готов да се коалира с кого ли не и може да бъде доста опасен за страната ни.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Вижте колата за 1 млн. лева на Марешки! (СНИМКИ)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *