ШОК! Григор Димитров няма дори основно образование!

ШОК! Григор Димитров няма дори основно образование!
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров се оказа необразован

Шокиращо разкритие за най-добрия български тенисист Григор Димитров направи списание Story. Там бащата на Гришо – Димитър Господинов, разкрива интересни факти от детството на своя син. Оказва се, че Григор има завършен едва 5-ти клас. Още от малък Димитров е пътувал често по тенис турнири и е отсъствал от училище. Някои учители са се гордеели с неговите успехи, но други са се дразнели, че постоянно го няма, и са му пишели слаби оценки, което е и причината тенисистът да няма завършено дори основно образование, а да си остане с началното.

Наистина това е голяма изненада за всички, защото Гришо изглежда умно момче, но се оказва, че има едва 5-ти клас, което в днешно време е недопустимо за един уважаващ себе си човек.

Все пак хасковлията има време да промени този неприятен факт, защото все още е само на 21 години. Ангажиментите му с тениса обаче надали скоро ще му дадат възможност за това.

Григор Димитров наистина промени историята на българския мъжки тенис. Той е първият българин, достигнал до финал на АТР турнир. Това се случи в първите дни на тази година, когато в Бризбейн игра финал с Анди Мъри, който драматично загуби. Освен това, Гришо е първият наш тенисист, влязъл в топ 40 на световната ранглиста. Дано този велик българин вземе някакво образование по-скоро.


Enjoyed this post? Share it!

 

11 коментара по “ШОК! Григор Димитров няма дори основно образование!

  1. Има ли значение кой клас е завършил, това не променя факта, че е успял в живота и прави това в което е добър……………99 процента от хората в България немогат да му стъпят и на малкия пръст 🙂

    • Григор Димитров е завършил 12клас и даже според мен е станал български тенсист №1 ,защото тренира и е много добър.Той е нашия български шампион

  2. Бащата на Григор е едноклетъчно, което размножава джобното си съдържание и заема длъжности, злоупотребявайки с авторитета на сина си. В хасковското спортно училище Митьо Димитров е "известен" с просташки натиск в/у учителите ( вкл. и чрез треньора-директор Генчо Генев – уникален екземпляр), да попълват протоколи за успешно положен изпит, без ученикът да се е явил.Такъв е "приносът" на бащата Димитров. Григор е безспорен талант в тениса, но поради "философията" на баща си не се е възползвал от формите на индивидуално или самостоятелно обучение. А и никое у-ще в България не би отказало такъв частен ученик. Активният спорт е до определена възраст.И…трябва да си изключителен ПРИМАТ, за да огласиш подобна информация за сина си!

  3. Strashimir Kozarov Ми то на Цвъки си е баш такова – ВИФ!!!!!! А знаеш какъв е девиза в пожарната: Дръж маркуча си изправен!!!! Май и дипломната му работа на ББ беше нещо в тая връзка!! УчЕн си е човеко, к`во сега…..

  4. Не ме учудва, ако е истина. Преди 1989 година това не можеше да се случи. Затова и тогава българите бяха в тройката на света с най-висок коефициент на интелигентност.

  5. Катерина със сигурност има поне средно,беше на индивидуално обучение в Олимпийски надежди.

  6. Да ти кажа, тапията няма връзка с коефициента на интелигентност или общата култура. Има прости висшисти, има и умни хора, едвам завършили гимназия.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *