Гръндж от 70-те и дискретна романтика за есента

У нас съществуват хиляди електронни магазини за продажба на стоки. Те използват различни маркетингови стратегии, зaимствани от най-успешните световни модели.

drehi-(12)По този начин те оптимизират изпълнението на своята цел – намалява се рискът от негативни ефекти, изчистват се пречките своевременно и се търсят постоянно начини за развитие и усъвършенстване. Това води до синергия в областта на технологиите, рекламата и доставката.

Поради тези причини българските електронни монобранд магазини държат на обратната връзка със своите потребители и поемат отговорност да следят и анализират за неточности. Всички легитимни онлайн магазини за дрехи изслушват всички ваши рекламации и оплаквания и ги съобщават на хората, които трябва да подобрят методите на работата си.

Брандовете се съобразяват с вашето право да връщате стоките, от които не сте доволни в седем дневен срок.

Предлагаме ви да направите кратък обзор на модните тенденции, за да знаете какви дрехи ще са на мода. От шести до тринадесети февруари тази година в Ню Йорк бе организирана седмицата на модата. Гръндж от 70-те и дискретна ромнтика бяха съчетани безупречно в моделите на Прийн Лайн за тази есен.

Кожа, ризи с кариран принт, рокли с леопардов и прозрачни ефирни платове. На мода тази година ще бъде тренда patchwork, което означава мозайка или колоритна смесица, а за зимата patchwork палта с косъм.

Zimmermann показа колекция от модели в романтично небесно синьо и бунтарски дръзки линии. Силуетът бе елегантно загатнат под дантелени и ефирни модели. В аксесоарите се наблюдаваха строга геометричност и многообразие от текстури и цветни варианти, а кожената папионка бе като закачливо vintage намигване.

Многообразни карета изобилстват в „Creatures of Comfort“, груби oversize сака, ризи и панталони, бели ризи със сукмани, заметнати меки и обемисти шалове. Като цяло седмицата представи колекции, в които ударението бе върху обема и надиплянията, акцентът върху флоралните и леопардовите принтове, а посланието бе доста еклектично – да сме по смели и решителни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *