Дамски чанти от естествена кожа

Сред многообразието на пазара, чантата от естествена кожа е задължителен елемент от гардероба на съвременната жена.

Кожата е съблазнителен и уникален материал. От векове насам тя е предпочитана в производството на дрехи, аксесоари и мебели заради комфорта, здравината и красотата си.

Любителите на качествените модни придобивки казват, че чантата от естествена кожа се отличава, както с имиджа, така и с удобството, които създава на притежателя си. Днес чантата от естествена кожа се предлага в богата гама от цветове с различен, най-често сравнително изчистен дизайн, плътна и тежка е и никога не излиза от мода. Подходяща е за всеки стил: ретро, витидж, класически или индивидуалистичен.

Как да разпознаете естествената кожа?

Докоснете я!

Естествената кожа е мека и топла. За разлика от изкуствената, която е съвършено студена на допир, тук става дума за естествен материал от животински произход и често има лек релеф или други, едва забележими за окото, малки несъвършенства: бръчици, драскотини, грапавини; има история – още едно обстоятелство, което ще направи чантата ви уникална и силно персонализирана.

Помиришете я!

Кожата и синтетичните материали имат различна миризма. Всъщност кожата мирише на кожа и има свойството да приема странични аромати, докато чантите от изкуствени материали са без абсолютно никакъв мирис.

Попитайте продавача!

По-добре е да се консултирате с продавача, отколкото да се самозаблудите! Той няма да ви подведе. Оглеждайте и табелките. Произходът и качеството можете да установите от надписа „Произведено от естествени материали”.

Истинското има цена!

Няма как да получите чанта от естествена кожа на твърде ниска цена. Качествените неща са по-красиви, красивите неща са по-редки, а по-редките неща са по-скъпи. От друга страна обаче само цената не е достатъчен показател: големите търговски вериги предлагат чанти от изкуствени материали, които често струват не по-малко от една предлагана на разпродажба чанта от естествена кожа.

Защо да я купите?

Чанти от естествена кожа в bag.bg не са просто комплимент и глезотия, а добра и разумна инвестиция. Макар и да е по дефиниция луксозен и сравнително скъп аксесоар, модната непреходност и изискана красота, съчетани с уникалното ? качество си заслужават парите.

Независимо от вкуса, начина на живот и заниманията ви, независимо от облеклото – екзотично, ежедневно, официално и т.н. и повода, чантата от естествена кожа ще ви отива и ще ви даде самочувствие на класна, стилна и неповторима жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *