За шофьорите: Марка > модел > стартер

Марка-модел-стартер: тази комбинация от части на автомобила можете да намерите във franziscup.bg

Рано или късно всеки активен шофьор се сблъсква с проблеми със стартера.

Без притеснения! Днес, благодарение на francizkup.bg, комбинацията марка – модел – стартер е по-достъпна, бърза и евтина от всеки друг път!

image22Да, от установяването на неизправността до търсенето и намирането на подходящия стартер за вашия автомобил, смяната или ремонта му, са необходими броени часове. Освен това компонентите, които Франсизкуп предлага, ви позволяват да спестите до 70% от цената на нова част или цял агрегат, както и косвено да вземете участие в процеса на автомобилния рециклаж.

Имайте предвид, че „рециклирани” съвсем не е синоним на „второкласни”. Внедрените технологии, модерното производствено оборудване и непрекъснато обновяващата се база, правят francizskup един най-големите, познати и търсени търговци и дистрибутори на части в силно динамизирания свят и пазар на автомобилните компоненти не само в България, но и в Европа. С огромния асортимент, безкомпрмисното качество на изделията, които предлага и атрактивните цени, Франсизкуп е отличният избор, който ще даде нов живот на повредениия ви автомобил.

Благодарение на нашата нова интернет базирана платформа, можете лесно, бързо и без усилия да намерите съответстващата на нуждите ви комбинация марка – модел – стартер.

Преди да започнете търсенето на подходящ за вашия автомобил стартер, погледнете референтния номер на вече повредения компонент. Можете да търсите директно по тази референция – в такъв случай следва да откриете абсолютно същия стартер, както стария. Другият вариант е да разгледате различни модели и марки (съответно с различни цени), които безпроблемно могат да бъдат адаптирани към автомобила ви. За целта е необходимо да въведете модел и марка на колата, тип двигател, кубатура и спецификации на стартера.

Тъй като държим на клиентите си и водим абсолютна политика на прозрачност към тях, необходимо е да имате предвид следното: въпреки че поддържаме огромен асортимент от стартери и техните елементи, допускаме и възможността за неналичност на търсения от вас артикул. В този случай можете да заявите необходимия ви компонент или заедно да обсъдим възможностите за рециклиране на вече повредения такъв. В последния случай финалната цена би спаднала многократно в сравнение с покупката на чисто нов стартер.
При всички случаи, не пропускайте да се свържете с нас. Готови сме да откликнем на всеки ваш въпрос или проблем по най-бързия, адекватен и надежден начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *