КГБ дала парите на Марешки, жена му разписва големите суми!

КГБ дала парите на Марешки, жена му разписва големите суми!
2 (40%) 1 vote

Новият собственик на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки е женен за дъщеря на човек от КГБ, Светлана давала разрешение за разходи над половин милион лева

КГБ дала парите на Марешки, жена му разписва големите суми! Новият собственик на Локомотив (Пловдив) има тъмна история на своите милиони. Те се дължат на брака му с рускинята Светлана, която той срещнал в Москва по време на студентството си.

Рускинята му родила син, който кръстила с неговото име – Веселин, а той

учи в The European Business School of London. Училището е част от конгломерат от частни висши учебни заведения, който се намира в една от най-скъпарските части на Лондон – „Риджънтс парк“ в северната част на града. Университетът е изключително луксозен, като годишните такси за обучение в него са около 15 хиляди паунда. За сравнение, в държавните висши учебни заведения се плаща под 3300 паунда на година. Дъщеря им Александрина е на 15 години и е ученичка във Френската гимназия.

Веселин Марешки е поверил счетоводството на фирмите си в ръцете на своята благоверна. Съпруга и счетоводител в едно – опасна работа. Тя не разрешавала преводите на повече от половин милион лева без нейно разрешение!

милионер

Жена командвала Веско Марешки

Майката на Марешки – Веска, пък притежава известният от близкото минало регионален всекидневник „Черноморец“, който публикуваше, явно нагласени материали за политическата кампания на Веселин Марешки.

И всичко това е официалната част на собственост според АПИС, но свързаните по един или друг начин с Веселин Марешки лица и фирми са стотици.

Основна част от бизнесът на Марешки е във фармацевтичната сфера, но покрай навлизането на бизнесменът в политиката, посредством „Диджител“ получи право на строеж на доста апетитни места в центъра на Варна.


Материалът за Марешки не е нов, но набра популярност през последните дни покрай изборите на 26 март 2017 г.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *