ТРАГЕДИЯ! Красивата с*пруга на Кишишев си отиде от този свят!

Гласувайте за статията

Красимира Кишишева почина тази сутрин

Голям ужас се разигра в семейство Кишишеви. Днес е най-тъжният ден за всички във фамилията, защото съпругата на бившия български национал Радостин Кишишев – Красимира, почина от рак. Коварен тумор повали красивата жена само за една година. Това е голям шок за всички близки до семейството хора. Краси се бе подложила на сеансахимиотерапия и дори в последните месеци изглеждаше, че има ефект, защото външният и вид бе наистина изряден. Оказва се обаче, че истината е била съвсем друга. Кишишева така и не е могла да се пребори с тумора.

Тук Красимира и Радостин Кишишеви изглеждат доста щастливи, не подозирайки какво нещастие ще ги сполети

Новината за смъртта на жената на Кишишев е изключително голям шок за двете и деца, които не са знаели за болестта на майка им. Бащата и бабите умело са прикривали всичко, докато днес трагедията вече е факт. Красимира е издъхнала рано тази сутрин в софийска клиника.

Съболезнования към Радостин, който само на 38 години остава вдовец, изказаха бившите му отбори Черноморец, Брайтън и Чарлтън. Тинката тръгна за големия футбол от Бургас, затова и именно там ще бъде погребението на съпругата му Красимира, което ще се състои в неделя.

Екипът на Zasada.bg изказва своите съболезнования към Радостин Кишишев и всички близки до неговото семейство. Почивай в мир, Краси!


Enjoyed this post? Share it!

 

13 коментара по “ТРАГЕДИЯ! Красивата с*пруга на Кишишев си отиде от този свят!

  1. "Новината за смъртта на жената на Кишишев е изключително голям шанс за двете и деца, които не са знаели за болестта на майка им." Какъв шанс…. бъдете по-грамотни..

  2. А защо ли в заглавието има звездичка? Сигурно,този който е написал статията не знае дали се пише сЪпруга или сАпруга. А за другата смислова грешка в текста няма да коментирам просто…

  3. moite saboleznovania….
    zashto obache w lqvo ot zaglawieto ..stoi.. reklama za ..udalgawane na P…..
    imaite malko SRAMA predi da slagate takiwa reklami na takiva novini

    • Автоматично си излизат рекламите и за съжаление не подбират на каква тема е публикацията.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *