Евро 2016: Португалия ще се опита да накаже ранената Австрия

Гласувайте за статията

Загуба би била фатална и за двата отбора – и Португалия, и Австрия, доскоро считани за фаворити в групата, те ще се борят да не изпаднат още в първия кръг

Португалия е длъжна да спечели срещу Австрия след сензациония равен срещу Исландия като нанесе второ поражение на австрийците, които също се намират под напрежение, заяви защитникът Жозе Фонте.

В първия кръг пертугалците сериозно се издъниха срещу считания за абсолютен аутсайдер Исландия като завършиха равен 1 на 1 в Сен Етиен.

Австрийците, които се намират в подем и мнозина дори ги считаха за скрития фаворит да спечелят това първенство пък започнаха още по-зле в Бордо срещу съседите си от Унгария като паднаха с 2 на нула.

Попитан дали тази изненадваща и много тежка загуба на Австрия ще представлява един вид предимство за неговия отбор, Фонте призна, че очаква това да даде наистина малко преднина за Португалия.

австрия португалия евро 2016 02

Такава е интригата с този мач между Австрия и Португалия. Ако не сте се още регистрирали в Betfair, можете да го направите сега, като кликнете върху картинката по-горе!

Но добави също така, че не трябва да залагат прекалено много на това, а по-скоро да очакват тежък и оспорван мач.

Със сигурност австрийците нямат намерение да се предават и ще се хвърлят яко в този мач, тъй като всичко освен победа ги изхвърля от турнира, каза той.

„Ще бъде изключително тежък двубой.

Те разполагат с много добри играчи, те, ако не бъркам нещо, победиха в седем последователни мача в тяхната квалификационна група.

жозе фонте

Жозе Фонте

Ние познаваме тяхната сила, така че няма никаква възможност да допуснем подценяване. Всички знаем, че ни очаква един много тежък мач, но се надявам, че ще бъдем готови за него,” продължи Фонте.

Рикардо карвальо

Рикардо Карвальо

Междувременно Рикардо Карвальо каза, че вярва във възможностите на Португалия да подобри играта си, след това фрустриращо начало с островитяните от Исландия.

„Трябва ние да дадем абсолютно най-доброто, което носим у себе си, ако искаме да продължим. Това зависи много повече от нас, отколкото от австрийците. Разбира се, ние уважаваме всекиго, но… важно е да бъдем готови за следващия мач, защото след този равен е важно да победим.”

Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо

Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо изглеждаше ядосан и фрустриран по време на първия мач и дори си позволи да обижда противниците си от Исландия, че имали „малък манталитет”, имайки предвид това, че се радваха след равния в края на мача.

Но звездата на португалците все пак каза, че положението на отбора не е толкова лошо, с това се съгласи и Фонте.

„Не загубихме, така че няма как да е чак така зле,” каза Фонте.

португалия австрия евро 2016 01

За кого ще заложите? Португалия или Австрия? За да ползвате бонусите, кликнете върху горното изображение и се регистрирайте в Betfair!

„И сега, когато победим, поне няма да сме високо в небесата, а ще имаме едно наум. Важно е да сме балансирани.

Знаем, че можем да вземем трите точки.

Все още имаме оставащи два мача, в които да си вземем каквото ни е нужно, за да продължим на следващия етап.

Разочаровани сме, но трябва да извлечем позитивното от тази ситуация, да анализираме къде сме сгрешили, в кои зони не сме били толкова добри и да променим играта.

Трябва сега да се фокусираме върху Австрия и да вземем да се опитаме да изиграем мача правилно,” каза Фонте. За регистрация в Бетфеър кликни ТУК!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *