Сестрите на Кубрат и Тервел Пулеви: Тренират от 2-годишни!

Сестрите на Кубрат и Тервел Пулеви: Тренират от 2-годишни!
3.86 (77.14%) 7 votes

Сестрите на Кубрат и Тервел Пулеви разкриха интересни подробности от детството на боксьорите

Трите сестри на двамата ни велики боксьори Кубрат и Тервел Пулеви – Ани, Виктория и Боряна бяха гости в предаването „Тази неделя”.

ВАЖНО: Имаме подробен очерк ТУК: За Кубрат Пулев (Кобрата) – интересни факти, мачове, вицове и др.!

Трите дами, за които се знае изключително малко, говориха откровено за двамата си братя, с които се гордеят много. Момичетата разкриха, че баща им е бил боксьор, който за съжаление не е успял да постихне велика кариера, затова и мечтата му е била да има синове, които един ден да излязат на ринга.

„Когато Кобрата се роди, баща ни не беше на себе си от щастие“, споделиха сестрите на Кубрат Пулев, разкривайки, че брат им дължи прякора си на своя баща, който започнал да го нарича Кобрата.

Ани, Виктория и Боряна споделиха още, че двамата им братя Кубрат и Тервел Пулеви се захласнали по този спорт още от ранна детска възраст.

„Бяха на 2-3 години, боксовите круши висяха на едни метални постройки, тренираха по два пъти на ден”, спомнят си сестрите на Пулеви. Един ден Тервел изненадал изключително приятно баща си, молейки му да му прочете книга за бокса.

Сестрите на Кобрата споделиха още, че и те и братята им са израсли в изключително стабилно семейство. Родителите им били строги, което ги направило истински хора. „Имахме режим – да се храним добре, да учим и до там. Баща ни каза да ограничим контактите навън, защото сме достатъчно деца и може да си контактуваме помежду си”, разказаха още каките на Кубрат и Тервел Пулеви.

Момичетата бяха категорични, че за родителите им училището е било на първо място. „До 18-годишна възраст не знаехме какво е дискотека“, споделиха още сестрите, цитирани от „Блиц“. Днес и трите дами имат семейства. Бащите на децата им са чужденци – американец, италианец и грък, а сестрите на братята Пулеви са щастливи, че са изпълнили заръката на покойния си баща – да учат и да знаят чужди езици.

Тервел Пулев с половинката си, Кобрата и трите сестри

Тервел Пулев с половинката си, Кобрата и трите сестри


Освен с големите си магарии, бай Кубрат се прочу и със скандалните си сестри.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *