Футболни запалянковци теглят луди кредити online за билети за футболни срещи

Факт е, че всеки фен на футбола би искал да посещава футболни срещи и да гледа мача не от най-затънтения ъгъл, а да седи най-доброто вип място, откъдето да може да се наслаждава на дългоочакваната футболна среща.

fball_OSU_fans10_9670Това обаче е малко трудно постижима задача, имайки предвид цените на билетите. Не всеки футболен запалянко може да си позволи да отдели от и без това мизерната си заплата сума, която да му осигури желаната седалка на стадиона, откъдето да наблюдава футболната среща. Това се оказва често и причината, поради която футболните запалянковци редовно имат нужда от бързи кредити online от небанкови иституции, които след това се чудят как да погасяват.

Според различни източници били разпитани една огромна част футболни фенове на български отбори за това дали някога се е налагало да теглят пари, кредити online, с помощта на които да отидат със своите приятели на стадиона и половината от тях отговорили положително. Оказва се, че футболните фенове не само теглят кредити online за вип места, но и теглят кредити online за мачове в чужбина, където цените на билетите са далеч по-високи. По отношение на вип местата, сумата се вдига още повече. Футболните запалянковци теглят кредити online още за хотели, където да останат през нощта, за самолетни билети и за храна, разбира се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *