ШОК! Ким Кардашиян продава дрехите си!

Вече официално госпожа Уест, Ким реши да направи още един сензационен ход, с който да накара всяко едно списание, всеки един сайт да пише за нея.

kim-kardashian01Ким заедно с съпруга си са били на екзотично пътешествие по света, където тя срещнала много фенове и фенки, които са харесвали изключително много начина й на обличане. Ким може безспорно да открие няколко стотици магазини за дамски рокли и всякакви дрехи, които е обличала веднъж или двата пъти в живота си въобще.

Сестрите Кардашиян присъстват непрекъснато в медийното пространство без да има реална причина. Ким напоследък пусна в една от много популярните социални мрежи селфи, на което показва прелестите си, а преди това беше пускала многократно снимки, в които се виждат голяма част от дамските рокли, които тя впоследствие е решила да разпродава.

Госпожа Уест естествено намира и измисля хиляди начини да увеличи семейното богатство по различни начини, а вече и чрез търговия със собствените си дамски рокли, поли, портмонета, чиято цена е космическа.

Всеки фен на госпожа Уест може да се снабди с част от аксесоарите, които е носила на едни от най-изисканите партита и събития. Дамски рокли, портмонета, аксесоари представляват само една изключително малка част от това, което тя продава на тройно по-високи цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *