Ще има ли мач между Кубрат Пулев и Владимир Кличко?

Гласувайте за статията

Интерконтиненталният шампион по бокс Кубрат Пулев няма да стигне до голямата си цел – мач с Владимир Кличко. До последно се знаеше, че Кобрата е на две победи от битка с легендарния украинец, но ситуацията се промени драстично.

Мениджърът на братята Кличко Бернд Бенте обяви имената на потенциалните съперници на Владимир Кличко за бой, който е заплануван да се състои в края на тази година. Сред списъка с боксьори липсва името на Кубрат Пулев.

Бенте добави, че евентуалните претенденти са полякът Мариуш Вах, руснакът Денис Бойцов, кубинецът Одланиер Солис, канадецът Берман Стивърн и Александър Устинов от Беларус.

Кубрат Пулев

Припомняме, че в последния си мач Владимир Кличко защити титлите си по безапелационен начин, нокаутирайки Тони Томпсън още в шестия рунд.

След това от Международната боксова федерация (IBF) съобщиха, че ще организират турнир с участието на Кубрат Пулев (№3 по рейтинг на IBF), Томаш Адамек (№4), Одланиер Солис (№5), Александър Устинов (№6), които да излъчат един претендент за титлите на Владимир Кличко. Отказването на Адамек явно се е оказало ключово за промените.


Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *