Разкриха я! Бившата на Ники Михайлов атакува „Под прикритие”!

Гласувайте за статията

Бившата на Ники Михайлов влиза в ролята на Ния Туджарова

Мистериозната дама, която ще изпълни ролята на Ния Туджарова в сериала „Под прикртие” дни наред не дава мира на интернет потребителите. В публичното пространство се появиха какви ли не слухове коя ще бъде актрисата, която ще се въплъти в ролята на дъщерята на Джаро. Спрягаха се имената на Николета Лозанова, Диляна Попова, Нина Добрев и Анелия. Livesport.bg обаче публикува доказателството, че в новия сезон на „Под прикритие” ще се изявява бившата на Ники Михайлов. А

Бориса Тютюнджиева ще бъде Ния Туджарова в „Под прикритие”

онова, което издаде Бориса Тютюнджиева се оказаха…краката.

Единствените официално разпространени кадри бяха на женски крака. Лицето на тайнствената дама не бе разкрито. Съпоставени една до друга обаче снимките с краката на мистериозната Ния Туджарова и ексизгората на Ники Михайлов си приличат доста.

Самата Бориса Тютюнджиева пък намекна наскоро, че може би ще вземе участие в сериала. „Какво ли ще се случи в новия сезон?”, попита брюнетката на страницата си във Facebook. Минути след това феновете й заляха стената с въпроси. Почитателите на моделката се питаха дали любимката им ще се изяви в новия сезон и каква ще бъде ролята й. До този момент на въпроса не е отговорила нито Бориса, нито пък някои от продуцентите на „Под прикритие”.

borisa niq

borisa

ния

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *