Разкриха я! Бившата на Ники Михайлов атакува „Под прикритие”!

Бившата на Ники Михайлов влиза в ролята на Ния Туджарова

Мистериозната дама, която ще изпълни ролята на Ния Туджарова в сериала „Под прикртие” дни наред не дава мира на интернет потребителите. В публичното пространство се появиха какви ли не слухове коя ще бъде актрисата, която ще се въплъти в ролята на дъщерята на Джаро. Спрягаха се имената на Николета Лозанова, Диляна Попова, Нина Добрев и Анелия. Livesport.bg обаче публикува доказателството, че в новия сезон на „Под прикритие” ще се изявява бившата на Ники Михайлов. А

Бориса Тютюнджиева ще бъде Ния Туджарова в „Под прикритие”

онова, което издаде Бориса Тютюнджиева се оказаха…краката.

Единствените официално разпространени кадри бяха на женски крака. Лицето на тайнствената дама не бе разкрито. Съпоставени една до друга обаче снимките с краката на мистериозната Ния Туджарова и ексизгората на Ники Михайлов си приличат доста.

Самата Бориса Тютюнджиева пък намекна наскоро, че може би ще вземе участие в сериала. „Какво ли ще се случи в новия сезон?”, попита брюнетката на страницата си във Facebook. Минути след това феновете й заляха стената с въпроси. Почитателите на моделката се питаха дали любимката им ще се изяви в новия сезон и каква ще бъде ролята й. До този момент на въпроса не е отговорила нито Бориса, нито пък някои от продуцентите на „Под прикритие”.

borisa niq

borisa

ния

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *